En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu hatmızda;

Tamlanan bu ahit dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Montaj ve Bakım: Yangın baplarının mevsuk şekilde monte edilmesi ve muntazam olarak bakımının dokumalması önemlidir.

Yangın acil durumu esnasında kişi yangın kapısı ve finans güvenliğini sağlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak derunin yangın kapılarının hakikat şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin tarafı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kısım ile elan sık tasarruf katkısızlanabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması derunin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya namuslu açılmaktadır.

Yangın ve ivedi pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu kol bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Report this wiki page